Välkommen till Team MoTo:s hemsida

Cykel Tommy    Dykare fotar    Saucony    Squash i Ör    Kossa 1   Alla hjärtans dag

MoTo-aktuellt

Torsdag 11 augusti är det dags för Lurjoggen igen. Start som vanligt kl 18:30. Inbjudan har skickats ut till alla som tidigare deltaigt i Lursjoggen eller på annat sätt önskat att få en inbjudan. Så nu hoppas vi att alla vill komma och vara med igen. 

Vi ber alla att uppmärksamma de två anmälningssätt som vi önskar att alla deltagare vill hålla sig till. Det skulle förenkla hela anmälningsförfarandet och därmed underlätta vår ambition att minska trängsel. Vi kommer även att forsätta med att separera vätskeborden för att minska trängsel. Se Inbjudan här.

Det kommer att bli fler Lursjoggar under sommaren, men de datumen är inte riktigt klara än, så det återkommer vi om.

Vi har köpt in en del ICE POWER-produkter som vi forsätter att sälja till det låga backyardpris. Så hör av dig om du behöver något.

Ice Power "Den ursprungliga smärtlindraren  från Finland" är mycket bra produkter och vi hoppas att fler ska upptäcka det. Vi har själva använt produkterna i flera år. Anledningen till att vi började sälja Ice Power beror på att de är svåra att får tag på. Så vad gör man?   Man blir återförsäljare. Produkterna kommer att finnas där vi finns i olika sammanhang.
För mer information se här.

Mo & To

(2022-05-31)            

Monica Bonaire     Tommy Bonaire

 

Team MoTo startades av Monica och Tommy från Sundbyberg i samband med Parloppet 2009.

Vi är två sextio-plussare som trivs med att vara ute och röra på oss. Vi är inga elitmotionärer och heller inte tävlingsinriktade, men vi försöker hålla oss igång och samtidigt ha roligt.

Tanken med hemsidan är att inspirera fler att vara ute och motionera och delta i några av alla de trevliga motionslopp som finns i hela landet.

Här på hemsidan hittar du lite om våra planer för året, vad som är aktuellt just nu, en sida med länkar och lite annat smått och gott.

 
Monica och Tommy

Besökare idag: 0
Denna månad: 52
Totalt: 20910