Lursjoggen 2023


Lursjoggen är ett återkommande motionslopp för alla. Var och en springer, joggar eller går i sin egen takt. Start och mål är på Bröddevall mellan Lur kyrka och bygdegården.

Loppet har arrangerats 58 gånger sedan 2011 och firade 10 år i augusti 2021.

Det finns 2 banor att välja mellan - en kort bana på 5,9 km och en lång bana på 11,7 kmDen som väljer det långa alternativet springer banan två varv. Banan går i huvudsak på grusväg och skogsstig. Bansträckkningen kommer att förändras något till 2024. Eventuellt återtar vi även den korta banan för gående, om ösnkemål finns.

Vätska, frukt mm finns i start- och målområdet. Anmälningsavgift 40 kr. Den som deltar 5 gånger erhåller Lursjoggens egen bronsmedalj, efter 12 gånger blir det silver och efter 20 gånger är det dags för guldmedaljen.

Aktuellt/Nyheter

2023

Augusti 2023
Tiden flyger och vi hinner tyvärr inte att arrangera någon Lursjoggen i år. Men vår ambition är att Lursjoggen, med några mindre förändringar, ska komma tillbaka igen 2024.

Banan kommer att få en något annan sträckning, men den kommer att vara lika lång, d v s 5,9 km. För den som vill springa längre blir det två varv.

Mycket har hänt sen Covid-19. Priserna för allt har gått upp och deltagandet på loppet har minskat. Men vi vill behålla den låga anmälningsavgiften på 40 kr och har därför beslutat att vi inte längre kommer att köpa in utlottningspriser och heller inte dela ut tröjor för 25 lopp eller andra nivåer. Vår tryckare av tröjor, som stöttade oss med bra priser, har slutat vilket innebär att vi inte kan ta den kostnaden längre.

Medaljerna kommer vi att behålla, men med en mindre justering för antal lopp. Det blir brons för 5 lopp, silver för 12 lopp och guld för 20 lopp. Sen finns den fina trämedaljen för 50 lopp kvar.

Vi funderar även på att ta tillbaka den korta banan för gående om det finns en efterfrågan på det.
(2023-08-02)

Maj 2023
I skrivande stund vet vi inte riktigt hur det kommer att bli med Lursjoggen sommaren 2023. Det finns flera frågetecken som vi först behöver få klarhet i innan vi bjuder in till kommande lopp. Dessa är:

1) Vi vet inte om vi kan springa den vanliga banan p g a att gårdsplanen vi tidigare sprungit över har nya ägare.
2) Lurs backyard Ultra arrangeras 15 juli vilket innebär att flera veckor går åt till arbetet med det loppet.
3) Deltagarantalet efter Corona har minskat vilket gör att vi i dagsläget inte vet hur stort intresset för Lursjoggen är.

Mer information kommer.
(2023-05-12)

2022

Lursjoggen Lopp 58
Torsdag 1 september är det dags för Lurjoggen igen. Start som vanligt kl 18:30. Inbjudan skickas ut till alla som tidigare deltaigt i Lursjoggen eller på annat sätt önskat att få en inbjudan. Så nu hoppas vi att alla vill komma och vara med. 

Vi ber alla att uppmärksamma de två anmälningssätt som vi önskar att alla deltagare vill hålla sig till. Det skulle förenkla hela anmälningsförfarandet och därmed underlätta vår ambition att minska trängsel. Vi kommer även att forsätta med att separera vätskeborden för att minska trängsel. Se Inbjudan här.
(2022-08-11)

Lursjoggen Lopp 57
Torsdag 11 augusti är det dags för Lurjoggen igen. Start som vanligt kl 18:30. Inbjudan har skickats ut till alla som tidigare deltaigt i Lursjoggen eller på annat sätt önskat att få en inbjudan. Så nu hoppas vi att alla vill komma och vara med igen. 

Vi ber alla att uppmärksamma de två anmälningssätt som vi önskar att alla deltagare vill hålla sig till. Det skulle förenkla hela anmälningsförfarandet och därmed underlätta vår ambition att minska trängsel. Vi kommer även att forsätta med att separera vätskeborden för att minska trängsel. Se Inbjudan här.
(2022-07-29)

Lursjoggen 6 juli 2022
Det var en dag med strålande sol och en kväll med rätt kraftig blåst och regn. Ja, så var det när årets första Lursjoggen gick av stapeln på kvällen. Sen blev det naturligvis strålande sol dagen efter igen.  Just då kändes det inte så kul, men det hela gick bra ändå. Flera löpare gjorde riktigt bra tider både på den långa och den korta banan. Några joggade lite lugnare och några promenerade. Precis så som det ska vara med andra ord. Vi fick också besök av några från Hamburgsund juniorlag i fotboll. Så kul. Trots regnet och att det började bli ganska kallt stannde många kvar och fikade och pratade en stund. Att löpning förenar har jag sett i många sammanhang och så även här.
(2022-07-09)

Nu är det dags
Årets första Lurjoggen är planerad att genomföras onsdag 6 juli med start kl 18:30 som vanligt. Inbjudan har skickat ut till alla som tidigare deltaigt i Lursjoggen eller på annat sätt önskat att få en inbjudan. Så nu hoppas vi att alla vill komma och vara med igen. 
Vi ber alla att uppmärksamma de två anmälningssätt som vi önskar att alla deltagare vill hålla sig till. Det skulle förenkla hela anmälningsförfarandet och därmed underlätta vår ambition att minska trängsel. Vi kommer även att forsätta med att separera vätskeborden för att minska trängsel.
Varmt välkomna på onsdag!
(2022-07-01)

Lursjoggen sommaren 2022
Vi har inte kunnat fastställa vilka datum det bli än. Det verkar tyvärr som att det alltid dyker upp något som vi behöver ta hänsyn till. Men om inget mer oförutsett händer och det som redan har hänt löser sig som tänkt, kommer vi att komma till Lur till midsommar. Sen tar vi nästa steg i vår planering.
(2022-05-31)

Lursjoggen kommer tillbaka 2022
Lursjoggen kommer tillbaka igen till våren/sommaren 2022, under förutsättning att vi inte får ytterligare en pandemi hängade över oss. Vi kommer dock att fortsätta med att vara försiktiga och försöka ha rutiner med betalning och förtäring så att det inte blir någon trängsel. Barnbanan kommer inte att återkomma bl a på grund av ovanstående, men också för att vi ska kunna klara av att arrangera loppet så bra och smidigt som möjligt för alla.
(2021-12-01)

2021

Höstjoggen 24 oktober
Söndag den 24 oktober arrangerade Svenska Marathonsällskapet tillsammans med Lurs bygdegård ett gemensamt springevent som heter Höstjoggen. 36 deltagare kom och sprang/gick olika sträckor på mellan 5 km och upptill ett helt maraton på 42,2 km. Vädret var kanske inte det bästa, men vi hade tur och det började inte regna förrän Petter, som sprang ett helt maraton, endast hade något varv kvar. Se mer om SMS på: https://marathonsallskapet.se

Stort tack till bygdegården och alla glada löpare, publik och hejarklack. Det blev t o m lite backyardstämning när Hanssons hejarklack var på plats med glada tillrop. Så himla trevligt. Varefter som löparna var klara med det antal varv de ville springa var det bara att kliva in i värmen och avnjuta bygdegårdens härliga frasvåfflor med mycket sylt och grädde. Ja, jag vet - jag äter sylt och grädde med våfflor.    Allt var öppet från kl 10:00 fram till att ingen längre var ute och sprang. Vi passade naturligtvis också på att marknadsföra Sällskapet genom att sätt upp ett reklambord med tidningar, flyers, standar och vår roll up inne i bygdegården. Sällskapet firar 70 år i mars nästa år och är en unik kamratförening med medlemmar i hela landet.
(2021-10-25)

Höstjoggen 24 oktober i Lur
I stället för Lursjoggen arrangerar vi i år tillsammans med bygdegården ett gemensamt springevent i Svenska Marathonsällskapet regi som heter Höstjoggen. På Höstjoggen kan alla delta oavsett var man befinner sig i landet och vara med i utlottningen av fina priser om man springer minst 10 km.
Vi kommer att ha en gemensam Höstjoggen i Lur där alla kan delta. Alla som har deltagit på Lursjoggen tidigare har fått information via mail. För mer information se Inbjudan här.

OBS! Flera av er som borde ha fått infomation har inte fått det  p g a att era mailadresser inte längre fungerar.

Lursjoggen 26 augusti
Tio år går fort. Det är lite svårt att ta in att det faktiskt var 10 år sedan vi arrangerade den första Lursjoggen. Tyvärr hade vi lite otur med vädret vid detta jubileum. Det blåste nästan storm och solen ville inte komma fram. Trots det kom 36 glada deltagare och sprang, fikade, åt tårta och stannade och umgicks trots den råkalla luften. Först i mål på långa banan var Henrik Karlsson och på den korta banan kom Herman Istad snabbt i mål. Pia hade bakat fyra fantastisk tårtor med gubben på. Det var bara så gott. Pia fick sen ta emot den första medaljen för 50 genomförda Lursjoggar. Medaljen är i ek och mycket snygg. Den är gjord av Roger Kovacs i Härryda. www.yogawood.se
(2021-09-11)

Lursjoggen 10 år i augusti
Torsdagen den 26 augusti är det dags för lopp 55. Vi firar då också att det nu i augusti är 10 år sedan vi genomförde den fösta Lursjoggen. Inbjudan har skickats ut till alla som tidgare deltagit på loppet. P g a Covid 19 har vi endast haft den korta banan, men nu lägger vi även till den långa banan för er som söndkar springa lite längre. Alla är varmt välkomna!
Se Inbjudan här.
(2021-08-16)

Lursjoggen 15 juli
Den här gången bjöd vädergudarna på tropisk värme, men trots värmen kom 42 deltagare till start. Jätttekul! Det känns som att Lursjoggen har överlevt Corona. Även denna gång körde vi endast den korta banan på 5,9 km, vilket nog var tillräckligt för de flesta. Erik Framme var snabbast i mål och Turid Johansson vann utlottningspriset.
(2021-07-18)

Äntligen
Äntligen kunde vi arrangera Lursjoggen igen. Det blev en mjukstart med att vi endast körde den korta banan på 5,9 km. Vi kändes oss osäkra på hur många som ville komma och springa efter två år samt att vädret som skulle vara så bra, bjöd på kraftigt regn. Trots det kom hela 43 mysiga deltagare.   Den 15 juli är det dags igen.
(2021-07-02) 

Nu kör vi.....
Den 1 juli mjukstartar vi Lursjoggen med att köra den korta banan på 5,9 km. Se Inbjudan. Vi lever dock fortfarande under Covid-19 med de krav på försiktighet som gäller. Så snälla kom i god tid för att undvika trängsel och håll av stånd. Fika mm serveras efter loppet och bord med olika förnödenheter kommer att spridas så det inte bli någon trängsel. Varmt välkomna!
(2021-06-24)

Det börjar ljusna
Äntligen har pandemins våta filt som legat över oss så länge börjar lätta. Restriktionerna är dock inte helt borta, men när det gäller Lursjoggen är det nu fullt möjligt att köra loppet. Vi har inte beslutat om några datum än, men håller på att planera. Planen är att vi startar lite försiktigt med att endast köra den korta banan i juli. Om det känna bra och fungerar lägger vi sen till även den långa banan. Inbjudan kommer att skickas ut till alla tidigare deltagare så fort vi är klara med all planering. 
Mer information om Lursjoggen kommer här på hemsidan.
(2021-06-04)

Framtiden oviss
Information om Lursjoggen kommer framöver när vi vet lite mer hur det ser ut med covid-19 i vår och till sommaren. Just nu känns det som att risken för inställda lopp är överhängande, men vi hoppas självklart på bättre tider.
(2020-11-29)

2020

Kommade Lursjoggar
På grund av alla restriktioner till följd av Coronarviruset kan vi inte arrangera några Lursjoggar i år. Vi hade hoppats på att vi skulle kunna köra något lopp i augusti/september, men så blir det tyvärr inte.

Vi ser nu istället fram emot 2021 och hoppas att ni alla vill komma tillbaka då.
(2020-09-01)

2019

Lursjoggen Lopp 52 - 22 augusti

Lursjoggen Lopp 51 - 8 augusti

Lursjoggen Lopp 50 - 25 juli

Lursjoggen Lopp 49 - 4 juli

Lursjoggen sommaren 2019
Nu är datumen spikade och inbjudan har skickats ut till alla som tidagare deltagit i Lursjoggen. Torsdagen den 4 juli kör vi igång igen med lopp 49. Kommande datum är sen 25/7, 8/8 och 22/8.
(2019-06-05)

Datum ej klart
Tyvärr har vi än så länge inte kunna komma ut med datum för sommarens Lursjoggar. Detta beror på att vi i dagsläget inte riktigt vet när vi kan komma iväg till Lur. Vår förhoppning är dock att köra första loppet under vecka 26, men vi återkommer med mer informtion. 
(2019-05-20)

Planering
Under april kommer vi att börja med planeringen för Lursjoggen 2019. "Lursjoggen på turné" är ett tänk som vi funderar på för att utveckla loppet lite, men inget är klart än så länge. De vanliga loppen blir det ingen skillnad på, men eventuellt byter vi ut något av dess lopp mot ett terränglopp, nattlopp, tidlopp eller långlopp. Vi får se. 

Vi håller också på att se över om vi bli tvugna att eventuellt höja anmälningsavgiften något. Det är inget vi egentligen vill göra, men vi måste dessvärre få ihop loppet ekonomiskt. Vidare inforamtion kommer här på hemsidan och i kommande utskick.
(2019-03-26)

2018

Lursjoggen Lopp 48 - 13 september
Även denna sista gång för i år hade vi tur med vädret. Det blåste rätt kraftig och blev riktigt kyligt på slutet, men inget regn. Den här gången var det väldigt många som sprang den långa banan, vilket vi tycker är extra kul. Det visar att flera vågar sig på en lite längre sträcka nu. Utlottningspriserna gick till Stina Bäck och Annika Rehn.
(2018-09-18)

Lursjoggen Lopp 47 - 30 augusti
Nu har det börjat bli lite mer som höst, men trots prognoser om att det skulle bli regn idag,  blev det inget sådant. Utlottningspriserna vanns av Amanda Tollesson och Anton Olausson. Japp, ni läste rätt - det var andra gången i rad för Antons del.    Någon medlaj och tre tröjor delades också ut den här gången. Det är så kul när deltagare återkommer gång efter gång.
(2018-09-03)

Lursjoggen Lopp 46 - 16 augusti
Nytt barekord igen på långa banan av fantastiska Rebecka Andersson.   Med 48:45 på den 11,7 km långa banan, som den här gången även bjöd på två ordentliga hinder i form av två stora träd som ramlat över banan under stromen som varit, lär det bli ett svårslaget rekord. Grattis Rebecka!
Vädret var den här gången lite kyligt, (vi har blivit lite bortskämda), men samlingen runt vätskebordet var som vanligt stor och full med trevliga deltagare. Våra trogna långväga deltagare Nina och Christian Kann från Bokenäs var med igen och flera som inte deltagit på ett tag kom och var med. Så kul!
(2018-08-21)

Lursjoggen Lopp 45 - 2 augusti
En otrolig uppslutning. 56 deltgare kom, sprang, gick, fikade och spred en väldigt trevlig stämning i målfållan kantad av Ica Hedemyrs beachflaggor. Två nya banrekord på långa banan fick vi också uppleva. På herr sidan sattes ett nytt rekord av Peter Gross med drygt två muniter och på damsidan putsade Rebecka Andersson rekordet med över fem minuter.
Sex bronsmedaljer, en guldmedalj, en mugg och en musmatta delades ut och två utlottningspriser lottades ut av dagens Herr Fortuna, Linus Framme.
(2018-08-04)

Lursjoggen Lopp 44 - 19 juli
Soligt, varmt och nytt deltagarrekord. Hela 53 deltagare kom, sprang och passerade genom målfållan kantad av Ica Hedemyrs fina beachflaggor. Två utlottningspriser, flera medaljer och tröjor delades ut under kvällen. Lursjoggen fick också äran att på Svenska Marathonsällskapets uppdrag att dela ut Sällskapets medalj för 10 genomförda matarthonlopp till Pia Sarheim Olsson.
(2018-07-24)

Lursjoggen Lopp 43 - 5 juli
Så var vi igång igen. Jättekul! 35 glada deltagare kom och fick springa i mål under den fina jätteportalen som vi fått låna av Sparbanken i Tanum. Portalen är tänkt att användas på Lurs backyard Ultra den 14 juli, men nu var det ett bra tillfälla för oss att testa den så vi vet hur den fungerar och hur stor den verligen är.
Fyra nya deltagare hade hittat hit och ultlottningpriset vanns av Jonatan som var med för första gången.
(2018-07-06)

Nu är det dags
På torsdag är det äntligen dags för årets första Lursjoggen. Det är det första av sommarens planerade sex lopp. Idag har vi lagt banan och i morgon och på torsdag kommer även kilometerskyltarna mm att finnas ute på banan. Ut och testa banan om du vill och kom gärna in så får du lite att dricka i värmen (om vi är hemma förstås).
Varmt välkomna på torsdag!
(2018-07-03)

Lursjoggen 2018
Årets Lursjoggar kommer även i år att gå på torsdagar. Sex lopp är planerade på följande torsdagar: 5/7, 19/7, 2/8, 16/8, 30/8 och 13/9. Med resevation för att det kan bli någon förändring.
Inbjudan kommer att skickas ut i början på juni till alla som deltagit tidigare.
(2018-05-31)

2017

Tack för i år
Stort tack till alla som kom och gjorde sommarens fem Lursjoggar så roliga. Ett extra stort tack vill jag också rikta till Turid Johansson som förgyllde den sista joggen med en fantastisk avslutningstårta med gubben på. Det känns så kul att så många kommit och deltagit och vi har fått många skratt och fina minnen med oss. Nya banrekord, nya deltagare, nya nummerlappar och tur med vädret, vid fyra av fem tillfällen, har varit härliga inslag under sommarens joggar.

Vi ses igen 2018! 
(2017-08-26)

Nya Nummerlappar
Fr o m Lopp 40 har vi fått nya fina nummerlappar. De är sponsrade av Åke Olsson på Össby Såg i Lur. Stort tack Åke! 

Vi kommer att nu att succesivt byta ut alla gamla nummerlappar mot de nya och vi fortsätter med rutinen att alla behåller sina nummerlappar och tar med dem till kommande lopp igen.
(2017-07-27)

Sommaren 2017
I sommar kommer Lursjoggen tillbaka igen
. Joggen kommer att genomföras under fem torsdagar: 29 juni, 6 juli, 27 juli, 10 augusti och 24 augusti. Gemensam start på Brödevall 4 kl 18:30, d v s så som det brukar vara. 

2016

Sommaren 2016 närmar sig och så även Lursjoggen. Tyvärr kommer vi att bli tvungna att höja anmälningsavgiften något i år för att kunna dra runt loppet. Vår förhoppning är att ni tycket att det känns okey och att ni vill komma och delta som vanligt. Den ny anmälningsavgiften blir 30 kr.

Loppet kommer i år att genomföras under tre torsdagar. Torsdag 14 juli, 21 juli och 28 juli. Gemensam start på Bröddevall 4 kl 18:30, precis som vanligt. För mer information se länk till Inbjudan ovan.

Varmt välkomna sommaren 2016!
(2016-05-28)

2015

Vi hinner tyvärr inte göra någon mörkervariant av Lursjoggen i år. Tiden räcker inte till.
(2015-10-12)

Hösten 2015
Planering för en lite annorlunda Lursjogg i oktober pågår. Vi vet ännu inte om vi får ihop det, men hoppas och tror att vi ska kunna presentera Lursjoggen Night Trail. Det blir i så fall en reflexbana på ca 2-3 km som man kan välja hur många varv man vill springa.
Fortsättning följer.
(2015-09-10)

Sommaren 2015
Under sommaren 2015 kommer Lursjoggen att genomföras på tre torsdagskvällar, den 9 juli, 23 juli och 30 juli. Gemensam start är kl 18:30.
Anledningen till att det blir något färre joggar i år beror på att vi också arrangerar Lurs backyard Ultra för första gången.

(2015-05-26)

Lursjoggen 2015
Lursjoggen 2015 kommer att genomföras under sommaren. Datumen är inte klara än, men loppet kommer inte att köras lika många gånger i år p g a av att det nya loppet Lurs backyard Ultra kommer att ta en  heldel tid i anspråk. Datum för Lursjoggen kommer att publiceras så fort som våra semesterplaner är klara.  
(2015-04-24)

2014

Lursjoggen Lopp 27 - Tisdag 8 juli
Text kommer

Lurssjoggen sommaren 2014
Lursjoggen sommaren 2014 kommer att arrangeras 5 gånger på följnade datum:
Tisdag 8 juli, 15 juli, 22 juli, 29 juli och 5 augusti med start kl 18:30.
Nytt för i år är att vi erbjuder en annan bana som man springer ett eller två varv. Se ovan. På idealtidsloppet i maj använde vi den banan och då flera tycket att vi skulle behålla den banan tänkte vi till - det är ju kul med lite omvxäling och förnyelse.   Vi pratade med markägarna, där banan går över deras gård, och fick ok att kör loppet där i sommar. Tack snälla Gunilla och Jenny.   Vi hoppas ni kommer att tycka om den nya banan.
Inbjudan kommer på mail inom kort.
(2014-06-11)

Lursjoggen Lopp 26 - Idealtidslopp - Lördag 31 maj
Första Idealtisloppet genomfört och första tröjan utdelad.
Mer text kommer

Första tröjorna klara, men......
Allt bli inte alltid som man tänkt sig. Förväntansfulla gick vi för att hämta de första Lursjoggen-tröjorna, men tyvärr såg de inte riktigt ut så som vi hade tänkt. Loggan hade fått en något annorlunda design än vi beställt den. Vad gör man i en sådan situation?

ProLine som tryckt tröjorna var väldigt tillmötesgående och erbjöd sig direkt att göra om allt. De betonde vikten av att kunden skulle vara nöjd och att det tyvärr hade blivt fel. Vad skulle vi nu göra?

Att slänga tröjorna (8 st) och alla övriga färdiga loggor som vi skulle ha till kommande tröjor mm kändes ju inte bra. Det kändes så tråkigt, för vi ju vill ha loggan så som vi beställt den. Det hela slutade med att vi bestämde oss för att se det som att ProLine hade gjort en "produktutveckling" av loggan och vi behöll tröjorna och de övriga loggorna. Vi fick lite kompenastaion på annat sätt i stället. 

På lördag hoppas vi få dela ut den första tröjan. Vi håller då tummarna för att ni kommer att gilla den ny designen på loggan och inte blir besvikna.

Tack ProLine för ert tillmötesgående och er vilja att göra om. Vi kommer gärna tillbaka och trycker mer hos er.

(2014-05-28)

Banan för Idealtidsloppet är klar
Idag har vi gjort klart hur banan ska gå och hur lång den är. Alla kommer att få veta hur många meter respektive banan är och kan då välja mellan en lång och en kort bana. Sen är det bara att räkna ut hur lång tid som man tror att det kommer att ta för att springa eller gå. den bana man valt. Banan är en varvbana som man springer eller går ett eller två varv.
(2014-05-26)

Datum för Lursjoggen i maj
lördag 31 maj är det dags för Lursjoggen lopp 26. Den här gången kommer loppet att få ett annat upplägg. Loppet kommer att bli ett s k Idealtidslopp. Det innebär att deltagarna får veta banans längd och sen innan start ska man ange vilken tid som man tror att man kommer att springa banan på. Den som bäst prickat sin tid vinner. Alla former av klockor, telefoner och liknade får inte användas under loppet. De kan lämnas i sekretariatet och återfås ”mot beskrivning” efter loppet. Banan kan vi av naturliga skäl inte avslöja före loppet. Vi förklarar mer på plats så kom gärna i god tid före start.
(2014-05-12)

Tröjor beställda
Nu är den första omgången av tröjor med Lursjoggens logga på ryggen beställda. Det ska bli så spännande att se hur de blir. Kommer de att se lika fina ut som vi hoppas på? Det ska också bli så himla kul att få dela ut den första tröjan för deltagande i 25 Lursjoggenlopp.

(2014-05-08)

Lursjoggen lopp 25 - Lördag 19 april
Påskafton med extra allt. Text kommer.

Lursjoggen lopp 24 - Tisdag 15 april
Åhh, vad det var kul att vara tillbaka i Lur och träffa alla trevliga deltagare igen. Årets lopp började med sol och fint väder och 26 glada deltagare. Vi körde endast den korta banan den här gången och några valde barnbanan, som egentligen blir officiell först på lördag. Men det är bra, då är den redan testad och klar.

Premiären inleddes med ett nytt banrekord på korta distansen satt av Daniel Elowson. Grattis! Lisa Elowson var väldigt nära banrekordet för damer, så det ska bli spännande att se hur det går framöver.

Det är många som aspirerar på medaljer nu och den här gången var det Kjell Lind som fick sin bronsmedalj och Stina Bäck fick silver. Grattis till der båda. Utlottningspriset vanns av Maria Tollesson.

Välkomna tillbaka på påskafton då det är 25-loppsjubileum.
(2014-04-18)

Datum för Lursjoggen i påsk är spikade
Datum för de två kommande loppen är nu spikade. Lopp 24 går på Tisdag 15 april kl 18:30 och Lopp 25 Lördag 19 april kl 10:30. På tisdagkvällen planerar vi att endast köra korta banan, men vi är självklart villiga att ändra på det om önskemål finns. På påskafton blir det både den långa och den korta banan samt att vi lägger till en barnbana på prov, enligt tidigare önskemål.

Inbjudan kommer att skickas ut till alla under veckan.

Varmt välkomna!
(2014-03-24)

Lursjoggen håller på att vakna
Nu är planeringen inför våren på gång. Preliminärt ser det ut så här.
Tisdag 15 april kör vi kl 18:30 och endast den korta banan. Om önskemål finns att springa den långa banan redan då så säg till, så fixar vi det.

Sen på påskafton lördag 19 april kl 10:30 kör vi både långa och korta banan samt lägger till en barnbana på prov, enligt tidigare önskemål. Att vi väljer att lägga Lursjoggen på påskafton beror på att vi fått besked från Tanum IF att de inte kommer att arrangera Påskmilen i år och så kan vi ju inte ha det på en påskafton. Det är klart att det ska springas då.

Vi tar tacksamt emot idéer, synpunkter och kommentarer.
(2014-03-15)

2013

Sammanfattning av Lursjoggen 2013
Med risk för att vara tjatig, men tiden går verkligen fort. Sommaren bara flög iväg och plötsigt hade lopp 23 redan genomförts och vi var åter igen tillbaka på den östra sidan. Vår ambition var att vi skulle hinna genomföra ett lopp till när vi var i Lur i oktober, men tyvärr blev det inte så. En vecka i Lur går så fort och det kändes som att vi bara var där och vände. Som det ser ut nu blir det tyvärr ingen mer tid i Lur för vår del  under det här året och hur våren kommer att se ut vet vi inte riktigt än - men en sak är säker - Lursjoggen kommer tillbaka.
Vi kommer att fortsätta med att lägga in nyheter på sidan här (även om vi varit dåliga på det ett tag nu), så kika in mellan varven. Sammanfattningsvis vill vi bara säga att det har varit jättekul att ni kommer på joggen i Lur.
Det är vi glada för. Vi tar tacksamt emot ris och ros, tips och idéer till kommande lopp. Ett tips är ju det som Albin kom med, nämligen att ha en kortare barnrunda. Vad säger ni om det?

Ha det gott och träna väl.

Lursjoggen lopp 23 - Onsdag 31 juli
Otroligt så fort tiden går. Sommarens sjätte jogg och den 23:e totalt sett har redan genomförts. Det är svårt att förstå. Men det är nog så att i Lur går tiden snabbare än på andra håll (läs Sumpan). 27 kämpande deltagare kom och förgyllde loppet. Makalösa Hanna Johansen satte "som vanligt" nytt banrekord och bröderna Bäver (Martin och Jocke) överträffade sig själva. Vilken utveckling. De går verkligen från klarhet till klarhet. :-)
Dagens guldmedalj delades ut till Emma Johansen och silvermedlaj blev det till Marion Larsson och Maria Tollesson. Vi fick även en ny bronsmedaljör, Rickard Nordström Andrésen, tog hem den.
Utlottningspriset vanns av Turid Johansson och lottdragare var även den här gången Anders Hagsköld Bäck, som förövrigt persade, och Albin Tollesson.

Som tack för att motionerat dem i sommar fick vi en jättefin present av Ingrid, Mikael och Anders. Bild på den kommer. Extra kul var att kortet som vi fick till var efter en akvarell av Ingrid.

Tack alla ni underbara deltagare som gör det så roligt att arrangera Lursjoggen.
(2013-08-01)

Förslag till utveckling av Lursjoggen
Albin Tollesson kom med ett bra förslag på utveckling av Lursjoggen i torsdags. Hans förslag är att vi ska införa ett branlopp/bana på ca 2 km. Tanken är då att barnloppet ska gå samma väg som de andra sträckorna, men vika av nere vid bygdegården och direkt tillbaka till Bröddevall. Ingen dum idé alls, för alla kan som hittills starta samtidigt och springa/gå samma väg. Det enda som gör oss lite tveksamma är att barnen då ska springa över vägen själva. Vi är ju bara två så det är svårt för oss att räcka till bevaka, men vi ska höra oss för med vad föräldrarna tycker om idén.
(2013-07-27)

Lursjoggen lopp 22 - torsdag 25 juli

Efter regn kommer sol, eller i alla fall kvav värme och hög luftfuktighet. Det blev m a o en ganska tuff runda för de 32 deltagarna. De flesta valde att att springa den korta banan.  Hanna Johansen valde dock den långa banan och lyckades dessutom med att sätta nytt banrekord - igen! Grattis Hanna! Anders Hagsköld Bäck sprang som en raket och satte nytt personligt rekord. Snyggt!
Flera ny deltagare hade hittat, flera bl a från Norge. Jättekul!
På medaljfronten fick Ingrida Hagsköld guld och Ylva Hagsköld och Pontus Nord fick brons. Vinnaren av utlottningspriset drogs av Anders Hagsköld Bäck och Albin Tollesson tillsammas och vann gjorde Cajsa Löf.
(2013-07-26)

Lursjoggen lopp 21 - torsdag 18 juli
Riktig sommarvärme och semestertider till trots kom 36 deltagare till det 21:a loppet. P g a av det varma vädret funderade vi på om någon verkligen skulle vilja ha kaffe och att det nog skulle vara bättre med mer frukt, men tänk så fel man kan ha. Kaffet bara försvann och frukten blev kvar??? Så kan det gå.
De flesta valde att springa eller gå den korta banan, dels p g a värmen och dels med tanke på Kraftprovet i Trollhättan dagen därpå.
Fem medaljer delades ut - två guld, en silver och en brons. Bengt Ohlsson och Ronny Berntsson fick guld, Joachim Tollesson silver och Hanna Johansen brons. Grattis! Jättekul att ni velat vara med så många gånger.
Vi drog också två utlottningspriser och vann gjorde Annicka Olsson och Bengt Ohlsson. Vår rutinerade Fröken Fortuna, Stina Bäck, drog de båda vinnarna.
Även Kattstallet fick sin lilla del. 54 ogräs plockades, så det blev 54 kr till Kattstallet. Totalt har nu 422 orgäs plockats från vår gårdsplan vilket innebär 422 kr till Kattstallet.
Höll på att glömma - när alla hade åkt återstod ett par stavar och yttersulorna till ett par skor??   Dessutom visade det sig när gåtan var lösta att både stavaran och sulorna tillhörde samma person. Gissa den ni?
(2013-07-20)

Lursjoggen lopp 20 - torsdag 11 juli
Äntligen en skön och varm sommardag/kväll. Skönt i alla fall för oss som inte sprang. :-) Innan start fick vi (jag) börja med att göra en pudel och därefter grattulera Hanna till hennes fina tid på långa banan förra veckan. Hon var dessutom nära att slå sitt eget rekord igen, men missade med 3 sekunder. Vi håller tummarna för att hon fixar det nästa gång.
De flesta av de 25 som var med valde den korta banan den här gången. Två slivermedaljer delades ut till Linda Bäck och Martin Bäck och två brons till Mats Nyman och Lina Hård. Här är det tyvärr dags att erkänna att vi kommer att få börja med att göra en pudel även nästa vecka igen. Vi missade att ge Linda Andersson hennes bronsmedalj. Suck! Tur i oturen var att det var just Linda som vann utlottningspriset den här gången. Stina Bäck var Fröken Fortuna.
(2013-07-12)

Lursjoggen lopp 19 - torsdag 4 juli
Först av allt: Förlåt Hanna! Hanna Johansen satte nytt banrekord på den långa banan med tiden 48:13 och det missade vi att uppmärksamma. Det var dåligt av oss. Nästa gång Hanna deltar ska vi uppmärkasamma henne.
Av de
39 glada som deltog var det flera som förbättrade sina tider, både på den långa och den korta banan. Även vädret förbättrade sig den här gången. Men en regnskur på slutet som snabbt kylde ner luften, blev det ändå. Ja, ja, det är smällar man får ta.
Dagen till ära fick vi dela ut Lursjoggens två första guldmedaljer till
Pia Sarheim Olsson och Turid Johansson. Det kändes riktigt kul och stort. Brons tilldelades Wilma Johansson. Wilma var sen även lottdragare och vann gjorde Sofie Dahlquist och Emma Johansen.
(2013-07-10)

Lursjoggen lopp 18 - torsdag 27 juni
Sommarens första lopp startade i ösregn, men det hindrade inte 38 positiva deltagare att ge sig ut i vätan i banan. För blött var det! Av de startande var det 13 nya deltagare som hittat hit. Jättekul tycker vi!
Trots vädret och den blöta banan sattes det tre ny banrekord idag. Simon Spencer slog det gamla rekordet på långa banan med närmare 5 minuter!!! Man kan säga att han markerade vem som var långa banans herre. Rebecka Andersson och Magnus Karlsson var överlägsna på korta banan och satte nya banrekord båda två.

Tre nya medaljörer blev det idag också. Aron Hugoson fick Lursjoggens medalj i bron och Berit Hugoson och Inge Andrésen erhöll silvermedaljen. Gattis!

Vi lottade också ut två priser. Herr Fortuna var Mats Nyman och vinnarna var Viktor Bäck och Marianne Oversen. Grattis!

Det som gör oss extra glada är att Lursjoggen blivit något för alla. Hit kommer motionärer på alla nivåer, de som promenerar fort, de som promenerar lugnt, ja, till och med med barnvagn, och även riktigt duktiga löpare (läs elit). Detta är vi så glada över för det var just det vi hoppades på att Lursjoggen skulle bli. Tack alla ni som kommer hit och gör detta så kul för oss att arrangera loppet.
(2013-06-27).

Snart dags för Lursjoggen lopp 18
Tänk vad tiden går. Vi är faktiskt framme vid det 18:e loppet på torsdag. Det känns jättekul. Ingen har deltagit alla gånger, så det blir ingen utdelning av guldmedaljen på torsdag, men på torsdag nästa vecka finns det ett par potentiella guldmedaljörer. När man så varit med 18 gånger - vad väntar då? Jo, nu har arrangören fattat beslut att efter 25 genomförda lopp blir det en funktionströja med loggan på ryggen. Vi har provtryckt upp en, så nu är det bara att hoppas att deltagarna gillar den och tycker att den är värd att kämpa för.
(2013-06-24)

Lursjoggen Sommaren 2013
Inbjudan har nu skickats ut till alla som deltagit tidigare. Om du inte varit med tidigare och vill ha en inbjudan klicka på länken ovan eller hör av dig så mailar vi. Alla är välkomna!
(2013-06-04)

Planering för Lursjoggen sommaren 2013 pågår
Under sommaren 2013 planerar vi för att genomföra Lursjoggen sex gånger. Det blir lopp 18-23. Loppen kommer i år att gå på fem torsdagar och en onsdag med start kl 18:30. Vi håller på att skriva ihop inbjudan som skickas ut under veckan.
Vi planerar även för att köra trithlonträningar i Ranebo och eventuellt ett LurRus.
Tiden går fort och snart får vi åkat till Lur igen. Underbart!
(2013-06-02)

Lursjoggen lopp 17 - torsdag 9 maj
Efter regn kommer sol. Så var det som tur var idag också. Vi ställde dock in allt i garaget för säkerhets skull den här gången också. Förutom Lursjoggen var det idag också Rabbalshede Marknad, 1-årsfirande på SportShopen, utförsäljning av fönster på Tanums Fönster och lite annat, så vi hade kanske valt en dum dag tänkte vi. Men när starten gick for 17 glada deltagare iväg. Först i mål var Lisbeth Hansson som också satte nytt banrekord på korta sträckan. Grattis! Strax bakom kom Turid på, som alltid, en bra tid. På långa sträckan återtog Bengt första platsen, men dock inget rekord. Frida, Siw och Lina gick den långa banan två minuter snabbare den här gången. Det är ingen dålig fart de har. Snyggt jobbat. Utlottningspriset gick till Frida Johansson.
Nu blir det en liten paus igen och sen kommer Lursjoggen tillbaka efter midsommar.
(2013-05-15)

Lursjoggen lopp 16 - torsdag 2 maj
Det blåste ganska mycket så vi fick ställa in allt drick- och ätbart i garaget. Vädret i övrigt var fint även om det var kyligt i blåsten. Vi hade inte räknat med att så många skulle komma och när klockan närmade sig kvart över sex hade ingen kommit. Några minuter senare hade alla kommit och kön ringlade sig ut från sekreteriatet. Hela 41 deltagare kom till årets premiär, vara sju nya! Det blev en riktig rusch där anmälningslappar och nummerlappar for åt alla håll och kanter. Kul! Det kändes så roligt att dra igång joggen, att så många kom och att få träffa alla trevliga människor igen. Hur kan det finnas så många mysiga personer på ett och samma ställe?
Starten blev ett par minuter försenad, men sen drog alla iväg på den i år omvända banan. Något nytt inslag måste det ju vara.
På långa banan var Mahtias Hansson och Hanna Johansen först i mål och på korta banan kom Ludvig Andersson och Carina Andersson först. Deras tider står nu som banrekord på den omvända sträckan. Vem utmanar dem nästa gång? Vi får vänta och se.

Då det var premiär och dessutom så många som deltog drog vi tre vinster. Carina Andersson, Anette Gustavssonoch Maria Tollesson fick välja var sin liten vinst. Linda Bäck drog vinnarna.
Tack Stefan för hjälp med tidtagningen.
(2013-05-15)

Vi kanske vänder på banan

Man ska ju hela tiden förnya sig för att inte bli tråkigt har någon vis person sagt. Detta tänk gör att vi nu funderar på att köra Lursjoggenbanorna åt andra hållet istället. Vi känner oss dock lite oroliga för om det uppskattas eller inte, men vi tror att vi vågar. Den som väntar får se. 
(2013-04-29)

Lursjoggen närmar sig
Snart är det äntligen dags för vårens två första Lursjoggar. Vi hoppas att vi har tur med fint vårväder under loppen så det blir en riktig mysig början på 2013 års lopp. Hjärtligt välkomna!

(2013-04-18)

Lursjoggen lopp 16 och 17
Torsdagen den 2 maj och torsdagen den 9 maj är det dags för 2013 års första två lopp. Vi räknar med att båda banorna ska vara springbara då, men det kan nog vara lite blött och lerigt på sina ställen.
Den 2 maj startar vi kl 18:30 och den 9 maj kl 11:00. Vi kommer att gå ut med inbjudan till alla under påskhelgen via mail och sms.
Glad Påsk önskar vi alla.
(2013-03-29)


Lursjoggen i vår
Det som göms i snö kommer upp i tö, så även Lursjoggen. Sakta men säkert blir det ljusare och ljusare för var dag och våren kommer nog även i år. Som det ser ut just nu kommer det att bli ett eller två lopp i vår under de två första veckorna i maj och sen under sommaren. Triatholn-träningen kommer också igen och eventuellt LurRuset.
(2013-02-03)

Lursjoggen vilar till våren
Lursjoggen återkommer i april/maj med nya friska tag. Något av loppen under sommaren kommer troligen att bli ett s k Idealtidslopp. Det går till så att man får veta hur lång sträckan är och sen uppger man hur lång tid man tänker ta på sig för att fullfölja banan. Den som prickar sin tid bäst vinner. Naturligtvis är det inte tillåtet med någon form av klocka.
(2013-01-11)2012

Lursjoggen lopp 15 - onsdag 26 december
Trots det blöta vädret kom 20 glada Lursjoggare till start. Det kändes bara så kul att få träffa alla de här mysiga människorna igen och se dem pulsa i väg ut i spåret. Fastän det var blött och halt var det ändå ganska skönt ute då det inte blåste. Kaffe, dryck och tilltugg kunde intas i lugn och ro och dagen till ära fick vi en snögubbe på tomten. Det utlottade priset gick den här gången till Ingrid Hagsköld och lottdragare var Rickard Andrésen Nordström. Fyra medaljer delades också ut - en silver och tre brons. Det kändes som en härlig avslutning på 2012 års Lursjoggar och nu ser vi fram emot våren och sommaren då Lursjoggen återkommer. Till dess ska vi försöka fundera ur vilka förbättringar som behöver göras och hoppas att alla som har idéer och/eller synpunkter hör av sig. Arrangemang behöver alltid utvecklas och förbättras för att bibehålla sin gnista. Tack alla för ett fanstastiskt år i joggens tecken!
(2012-12-26)

Tommy har pulsat banan
Snön har vräkt ner och banan har blivit lite tyngre än vad den var i söndags. Det går dock fortfarande att ta sig fram, men bitvis blir det pulsning. Tommy har sprungit korta banan idag så den är spårad, om det nu inte fortsätter att vräka ner mer snö. Vi kommer inte att sätta upp km-skyltarna då de är hopplösa att slå ner i marken nu samt att de gärna vill försvinna i snön. Pilarna räknar vi dock med att kunna använda, men om det inte går, blir det grön markeringsfärg på snön.
Ta det försiktigt i morgon och rikta in er på att ta det lite lugnt vissa bitar. Det gjorde inte Tommy vilket han fått lida för.
(2012-12-25)

Testlöpning av banan
Nu har vi provsprungit hela banan och det visade sig att det går bra att springa hela vägen. Visserligen är det lite besvärligt och tungt här och där, men det är inte mycket snö. Vi rekommenderar dock att ha på sig någon typ av dubb på skorna, speciellt om man funderar på att springa den långa banan. Där finns en del blankis, men även på den korta banan kan det vara lurigt.
Hoppas på att få se er alla igen.
(2012-12-23)

Lursjoggen den 26 december kl 11:00
Välkomna till Lursjoggen i vinterskrud! Efter allt julmys är vi kanske flera som kommer att känna att det är dag att röra lite på sig och vad passar då inte bättre än en liten Lursjogg? Se vidare inbjudan här.
Då vi inte vet hur det blir med snö och kyla kan det hända att det inte är så bra med vår vanliga slinga, men i så fall kommer vi att ordna med ett alternativ på gång- och springbara vägar istället. Aktuella uppdateringar kommer med jämna mellarum här på hemsidan.
(2012-12-17)

Vintern är här
Ja, nu är nog vintern här på riktigt och snart är det jul och årsskifte. Det känns som att vi inte riktigt hängt med. Om allt blir som planerat kommer vi att vara i Lur under jul och nyår och då blir det förstås någon form av Lursjogg. Hur upplägget blir återstår att se beronde på snöläget och hur kallt det blir, men boka gärna in onsdag 26 december.

Just nu verkar det bli en ny snöstorm här på östkusten vilket får en frysande "antivinter" -person att vilja emigrera. T o m paradiset i Lur får en något mindre skimrande gloria över sig den här tiden på året. Ja, så illa är det!
(2012-12-09)

Lursjoggen åter i vinter
Tyvärr blir det ingen höstvecka i Lur för vår del, vilket känns riktigt tråkigt. Vi har därför tänkt om lite och nu planerar vi istället för att fira jul och nyår i Lur. Då ingen vet hur vädret blir i december har vi några olika upplägg för Lursjoggen, upplägg som vi tror kan fungera bra även om det är snö och kallt.
Alternativ 1 är att göra ett varvslopp på en ca 2 km lång bana. Tiden 2 timmar kan vara lagom och varvet skulle då kunna vara Lurslingan, men istället för att springa förbi kyrkan springer man in på Vintergata och tillbaka till start- och målområdet. Den som sprungit flest varv på 2 timmar vinner. Självklart behöver man inte springa i 2 timmar utan var och en springer eller går så många varv man vill under så lång tid man vill. Flexibelt - eller hur?
Alternativ 2 är att göra en Idelatidstävling. Det innebär att man innan start får veta hur lång banan är i meter och innan man startar begär man den tid som man tror att man kommer att springa eller gå sträckan på. Väl i mål stäms den faktiska tiden av mot den begärda tiden och den som prickat in sin tid bäst vinner. Självklart är det inte tillåtet att ha med sig någon form av klocka! Det här är jättekul. Vi brukar själva springa Idealtidslopp ibland.
Alternativ 3 är att hitta en ny bana som är plogad, men det är kanske inte lika kul.
Oavsett vilken form det blir så ingår naturligtvis loppet i antalet genomförda lopp för medalj.

Preliminära datum för loppen är onsdag 26 december och söndag 30 december. Eventuellt hinner vi kanske med ett lopp i januari också, vi får se.
På nyårsafton åker vi nog till Fredrikstad och springer Nyårsloppet. Ni hänger väl med?

Vi vill gärna höra era synpunkter på det tänkta upplägget och även synpunkter och idéer i övrigt också. Hör av er om allt. 
(2012-10-07)

Lursjoggen i höst/vinter
Det ser lite knepigt ut med kommande ledigheter i höst för vår del (läs brist på semesterdagar), så det kan hända att nästa lopp blir först i vinter. Lite beroende på väder, snöläge mm funderar vi på lite alternativa upplägg. En tanke är att göra ett s k Varvlopp och en annan är en Idealtidstävling. Båda varianterna är riktigt kul. Hoppas ni blir nyfikna nu.
(2012-08-27)

Lursjoggen lopp 14 - onsdag 8 augusti
Det började med sol och härligt sommarväder, men strax efter start började det regna riktigt ordentligt. Ingen och inget undgick att bli genomblött. Det regnet var vi inte beredda på, så vi hade ingen plan B. Löpare, kex, frukt och godis hamnade i all hast i garaget och det blev lite rörigt ett tag, men lagom till de sista kom i mål upphörde regnet. Sommarens sista Lursjogg kunde därmed avslutas under lite mer ordnande former. Flera nya deltagare var med även den här gången - jättekul - och de som varit med länge och utvecklats under Lursjoggens första år uppmärksammades särskilt. Tommy fick vara herr Fortuna den här gången och utlottningspriset gick till Lena Olausson.
Tack alla fantastiska deltagare för den här sommaren.
(2012-08-08)

Lursjoggen lopp 13 - onsdag 1 augusti

Vi hade åter igen tur med vädret och de 38 deltare som kommit fick springa/gå och fika i lite svalt sommarväder. Många nya hade hittat till Lursjoggen den här gången och flera av dem som varit med tidigare förbättrade sina tider. Anders Hagsköld Bäck lyckades förbättra sin tid med nästan två minuter igen - han är verkligen duktig - och flera av de nya som var med sprang på riktigt bra tider. Se vidare i resultatlistan.
Tyvärr var pilen som pekar in mot Hästum när man springer långa banan borta, så Lena som var ny sprang fel, vilket var tråkigt. Tommy hade slagit ner den pinnen samtidigt med den lagade 6-km-skylten, men nu var pilen spårlöst borta. Det verkar som någon tycker att han/hon hade bättre nytta av den än vi. Så kan det gå.
Herr Fortuna idag var Våge Hellström och vinnaren av utlottningspriset blev Petra Johansson.
(2012-08-02)


LurRuset 2012

Premiären av LurRuset är nu genomförd. 24 tappara kom till start och 24 tappra kom i mål, dock något mer trötta och blöta. Då det var första gången som vi arrangerade LurRuset visste vi inte hur det skulle falla ut, men med facit i hand
är sannolikheten stor att vi kör en ny upplaga 2013. Det var väldigt kul att försöka hitta och få ihop en bana och att det var så många som deltog och dessutom önskade mer lera till nästa år. Det gör oss taggade. Tack alla deltagare och ett speciellt tack till våra funktionärer, Gunilla, Jenny, Petra, Andreas, Björn och Rickard. Utan er hade det inte fungerat. Ett extra tack också till Ingela som hjälpte oss att provspringa och märka ut banan. Vi vill också passa på att be alla som har några tips och idéer eller synpunkter att höra av sig till oss. Det är så bra att få lite input.
(2012-07-31)

Lursjoggen lopp 12 - onsdag 25 juli
En riktig sommarkväll med varmt och härligt väder. Kanske lite väl varmt för dem som sprang. De flesta valde att springa korta banan den här gången. Det blev inga nya banrekord, men Eivind vara mycket nära Mathias rekord från förra veckan. Tre bronsmedaljer och två silvermedaljer delade ut och fler och fler börjar närma sig olika medaljnivåer -jättekul! Herr Fortuna, Eivind, drog vinnaren av utlottningspriset som den här gången blev Alice Sandberg.
Vi fick veta att det var lite svårt att följa spåret över hygget så till på onsdag ska vi ordna med några pinnar med snitslar på. Några pilar och km-skyltar hade blivit söndertrasade av slaghacken som tog en tur här innan loppet, så om någon tycker att de såg lite lappade ut så beror det på det. Vi ska försöka fixa några nya till nästa gång.
(2012-07-26)

LurRuset - märkning av banan
Idag blev det en lerig förmiddag i LurRusets spår - men tänk vad kul det är att springa i lera och vatten. Ingela och Monica provsprang banan två gånger. Först för att hitta "bästa" vägen och sen för att Tommy med alla pinnar och märkband mm skulle hinna med. Vi kan utlova en tuff bana i krävande terräng, men det kommer inte att bli tråkigt. Om Dina (Ingelas hund) hade fått bestämma så hade vi nog sprungit banan en tredje gång, för hon verkade inte få nog av sand, vatten och lera. Henne slår nog ingen på söndag.
På tisdag 24 juli kommer vi att ha en träff för dem som vill hjälpa till som funktionärer. Hör av er så berättar vi mer.
(2012-07-22)

Lursjoggen lopp 11 - onsdag 18 juli

Vilken fantastisk jogg det blev! Fint väder och 48 fantastiska deltagare från alla möjliga håll, bl a Karlstad, Sundbyberg och Strömstad. Det var ett oväntat och helt underbart deltagarrekord. Det blev också nya banrekord på den långa banan där Mathias Hansson blev ny "banmästare" och Annika Olsson förbättrade sitt rekord och stärkte sin mästarroll. Grattis!
Dagen till ära beslutade vi snabbt att vi skulle lotta ut två priser då så måmga var med. Mattias Frodeson från Karlstad var herr Fortuna och drog de båda vinnarna, Daniel Christensson och Ingegerd Grip. Flera medaljer delades ut även denna gång - två silvermedaljer och tre bronsmedaljer. Tack alla ni som var med och gjorde detta rekordlopp.
(2012-07-22)

Planering för LurRuset pågår

Preliminärt kommer premiären av LurRuset att bli söndag 29 juli. Vi tror oss nu ha knutit ihop banan och mätt upp den på ett ungefär. Inbjudan kommer att skickas ut till alla som vi har mailadresser till och kort information skickas då även via sms till dem som inte har mail. LurRuset kommer att bli ett riktigt tufft terränglopp med mycket vatten, lera, sand och obanad terräng. Testpersonen som vi utsett har tackat ja till utmaningen att vara just testperson och då även hjälpa till att märka upp banan. Önska Ingela Bäck lycka till! Återstår att se om hon är en äkta "råtass".
(2012-07-13)

Lursjoggen lopp 10 - onsdag 11 juli
Det tionde loppet i Lursjoggens historia genomfördes i fint och lagom varmt sommarväder. Det blåste inte ens! Många var det som satte personbästa både på korta och långa banan och fyra medaljer delades ut- en bronsmedalj och de tre första silvermedaljerna. Grattis! På långa banan sattes också banrekord på både herr- och  damsidan. Bengt Ohlsson slog sin tidigare tid och Annika Olsson som sprang den långa banan för första gången tog banrekordet direkt. Grattis till er båda. För resultat se ovan.
Katrin Törnqvist var fru Fortuna den här gången och drog Ronny Berntsson som vinnare av utlottningspriset.
Väl mött på onsdag igen.
(2012-07-13)


Lursjoggen lopp 9 - onsdag 4 juli

Premiären för sommarloppen genomfördes i varmt och gott sommarväder. Nytt för Lursjoggen är att det nu finns en lång bana på 10,4 km, som är en förlängning av den korta banan på 5,6 km. Flera valde att anta den utmaningen. Kul!
Bengt Ohlsson var snabbast på långa banan och innehar därmed banrekorden för herrar på båda långa och korta sträckan nu. Turid Johansson var snabbaste dam och har därmed banrekordet för damer på den långa sträckan. Grattis till er båda.
Anders Hagsköld Bäck slog även den här gången sitt PB och klarade därmed att komma under 40 minuter. Snyggt!
Det utlottade priser gick till Ylva Sarheim och prisdragare var Anders.
Välkomna åter på onsdag 11 juni!
(2012-07-08)

Sommaren 2012
Inbjudan till sommarens Lursjoggar har skickats ut till alla som vi har mailadresser till. Sms har skickats till övriga. Vi ska försöka göra lite mer reklam för sommarens lopp, men vet i nuläget inte riktigt hur. Vi har pratat med Turistbyrån i Grebbestad där vi får lägga lappar i hyllan och vi kommer att dela ut lite fler lappar i brevlådor i Tanumshede och Grebbestad, men vi skulle behöva få lite mer förslag på var och hur vi ska sprida information. Har du någon idé så hör gärna av dig.
(2012-06-08)

Planering för sommaren pågår
Om går enligt plan så kommer Lursjoggen att genomföras enligt ovan. Anledningen till att det står ca 10 km är att "någon" raderade GPS-mätningen av sträckan och det egna minnet är inte helt tillförlitligt. Vi kommer hur som helst att mäta upp den nya sträckningen igen, så till det är dags för lopp 9 har vi gjort om läxan.
När vi var i Lur sist började vi också att rekognosera de mer obanade områdena inför ett eventuellt "LurRuset" i sommar. Det finns många fina grusgropar, bäckar, surhål mm som kan bli aktuella för en lite blötare bana. Vi har dock inte lyckats knyta ihop de roliga partierna på ett bra sätt så att logistiken mellan start och mål blir bra, men det ska nog lösa sig. Vi har även utsett en testperson som ska få "äran" att testspringa banan med oss, men det vet han/hon inte om än.... Gissa vem?
(2012-05-28)

Lursjoggen lopp 8 - onsdag 16 maj
Tack alla tappra som kom och sprang trots det envisa regnet! Regnet och det tunga underlaget till trots blev det tre personligt rekord på sträckan - Ingela Bäck, Ingrid Hagsköld och Anders Hagsköld Bäck stod för det. Den absolut bästa prestationen stod dock Anders för som förbättrade sin tid med nästa 3 minuter. Grattis!
Tre tappra sprang den här gången två varv på banan, ca 11,1 km. Alla tre på kanontider. Det finns ett intresse för en längre sträckning, vilket vi ska försöka erbjuda till kommande lopp.
Vi fick även en ny medaljör nivå 1 och efter att ha tittat lite på deltagarlistorna ser vi att 3 personer har deltagit på alla åtta loppen som genomförts hittills. De börjar m a o närma sig medalj nivå 2. Jättekul!
Nu drar sig Lursjoggen "tyvärr" öster ut några veckor, men återkommer till sommaren med sex nya lopp. Hoppas vi får se er alla på startlinjen igen.
(2012-05-16)

Inför Lursjoggen lopp 8 den 16 maj
På Lursjoggen lopp 8 kommer det även att finnas möjlighet att springa, jogga eller gå en längre sträcka på 11,1 km. Istället för att springa in på Bröddevall och målet fortsätter banan rakt fram på asfalten och sen ett varv till på den vanliga banan. Där man kommer ut på asfalten från Bröddevall efter starten kommer det att finnas en vätskestation inför det andra varavet. De som väljer att springa den längre sträckan  får nummerlappar som börjar med 50 och uppåt. Skulle man sen av någon anledning ändra sig när man sprungit en bit och vill springa kortare, eller längre också för den delen, så går det naturligtvis också bra.
Hoppas vi ses i maj.
(2012-05-06)

Planering för Lursjoggen lopp 8 pågår
Den 16 maj är det dags för Lursjoggen lopp 8. Se länk till inbjudan ovan. Vi funderar på att erbjuda även en längre sträcka för dem som vill den här gången. Vi testar och så får vi utvärdera sedan. Tanken är i så fall att man inte springer in på Bröddevall och målet, utan fortsätter rakt fram på asfalten och springer banan ett varv till. Själva tycker vi inte att det är så kul att springa två varv på samma bana, så helst skulle vi vilja hitta en annan sträckning, men det får nog vänta till sommaren om intresse för en längre bana finns. Kom gärna med idéer och synpunkter. Vi funderar också på att köra "Lursruset" någon gång i sommar och kanske också några pass "Militär Träning". "Lursruset" är en kortare variant av TjurRuset och Skräck-le-mannen. "Militär Träning" blir en lättare variant av det utbud av Military Training som finns idag. Vi får se vad det blir, men grundtanken är att det ska vara kul (och lerigt).
(2012-05-01)

Lursjoggen lopp 7 - torsdag 12 april
Efter tre dagars ihållande regn tittade solen äntligen fram och värmde och förgyllde Lursjoggen. Banan var ovanligt blöt och tung, men det hindrade inte att det blev ett nytt suveränt banrekord på damsidan. Rekordet sattes av ingen mindre än Rebecka Andersson från Strömstad LK. Grattis Rebecka! På herrsidan står sig Bengts banrekord från lopp 2 den 10 augusti 2011 fortfarande. På damisdan förbättrade Pia Sarheim Olsson sin tid med över 1 minuter den här gången. Bravo!
Flera nya deltagare från både Lur och Strömstad kom till lopp 7. Jätteroligt! Vi fick också två nya medaljörer nivå 1. Grattis!
Tack alla deltagare för att ni gör Lursjoggen så trevlig. Välkomna tillbaka i maj!
(2012-04-13)

Lursjoggen lopp 6 - torsdag 5 april
Vilken härlig start på Lursjoggen 2012. Nytt banrekord på damsidan, nytt deltagarrekord och så kul att träffa alla trevliga Lursjoggare igen, såväl gamla som nya.
Det nya banrekordet för damer sattes av Annica Olsson och det nya deltagarrekordet har vi Inger och Ingemar att tacka för, som kom och deltog med alla sina påskgäster. Jättekul! Vi fick också en riktigt långväga besökare genom Mats Nyman från Vårgårda som tagit sig ända hit för att delta i Lursjoggen. Elin och Emma satte nytt personbästa igen och kom den här gången under 40 min. Snyggt! Vi fick också tre nya medaljörer nivå 1. Grattis!
Thomas Rehn och Kerstin Sköld gjorde båda en snygg premiär genom att ta sig in på topp 5-listorna.
Pris för nytt banrekord var två påskägg. Damernas påskägg togs som sagt hem av Annica och herrarnas påskägg lottades ut då det inte blev något nytt rekord. Ägget gick till AnnaLisa Gustavil.
Det kyliga vädret till trots blev det en hel del fika och eftersnack.
Tack alla som var med och gjorde loppet så trevligt.
(2012-04-05)

Nu är det bara 11 dagar kvar till Lursjoggen lopp 6 - du är väl laddad!?
På Skärtorsdagen 5 april är det dags för årets första Lursjogg. Det blir påskägg till den man och kvinna som sätter nytt banrekord. Inga banrekord - då lottas påskäggen ut bland alla deltagande. Det är inte tillåtet att åka kvast för att spetsa tiden, trots att det är skärtorsdag. Vi vet att det kan låta hårt, men sådana är reglerna. 
Varmt välkomna!
(2012-03-26)
                          
Resultatlistan från 2011 finns nu på hemsidan
Resultaten från de fem loppen under 2011 ligger nu på hemsidan. Klicka på länken resultat. Excelarket innehåller en flik för varje lopp och en sammanställning med alla deltagarnas tider vid de olika loppen.
(2012-02-24)

Planeringen för våren har påbörjats
Våren börjar närma sig och Lursjoggen håller på att vakna ur sin dvala. Om inget oförutsett inträffar och vi får ok för våra planerade ledigheter kommer vi köra två Lursjoggar runt påsk, en i maj och sex stycken under sommaren. Vi återkommer med datum och tid så fort vi kan.
(2012-02-23)


♥♥

2011

Bilder från Lursjoggen - Tisdag 22 november
Hurra - nu har vi lyckats lägga upp bilderna från loppen. Klicka på länken "Bilder från loppen" här ovanför.

"Tekniska problem" - Lördag 19 november
De utlovade bilderna från Lursjoggen har vi tyvärr inte fått in på hemsidan än. "Fotografen har tekniska problem" och "Webmastern bristande kunskaper", så illa är det.    Men supporten från Favoritsida.se som driftar webhotellet brukar vara väldigt hjälpsamma, så om vi inte får ihop det hoppas vi på deras hjälp. Vi återkommer med mer information.


Lursjoggen lopp 5 - Lördag 29 oktober
En frisk och kylig förmiddag ramade in säsongens avslutande Lursjogg. Först i mål var även denna gång Bengt Ohlsson på herrsidan och Turid Johansson på damsidan. Turid satt dessutom nytt banrekord igen! Björn Andresén och Norea Sarheim förbättrede sina tider ganska mycket även den här gången, men den största förbättringen gjorde Ingela Bäck. Grattis Ingela! På damsidan var det flera som var med för första gången och som direkt la sig på topp 5-listan över bästa tiderna. Snyggt jobbat!
Vinnare av utlottningspriset blev Lena Sarheim.

Dagens höjdpunkt var dock att få dela ut de första medaljerna. Nio personer har varit med fem gånger och fick medaljen runt sin hals. De går nu vidare mot nästa nivå, d v s medalj nivå 2 efter tio fullföljda lopp. Bland övriga närmar sig flera medalj nivå 1. Sex personer kan få den på nästa lopp i vår.

Lursjoggen lopp 4 - Söndag 23 oktober
Även idag hade vi tur med vädret. Lite kyligt var det, men inget regn. Vann gjorde även denna gång Bengt Ohlsson och Turid Johansson. Det blev också en rafflande spurtstrid på mållinjen mellan Inge Andrésen och Peter Törnqvist. Inge vann den spurten. Björn Andrésen och Norea Sarheim gjorde båda imponerande förbättringar på sina tider och Emma Johansen och Elin Andersson förbättrade sina tider för fjärde gången i rad. Det är verkligen strångt gjort. Därefter blev det dags för vätska, bananer, godis, kaffe mm och dragning av vinnaren av utlottningspriset. Den här gången vann Helena Hagsköld Bäck.

På loppet nästa vecka är det 12 st som kan bli innehavare av Lursjoggenmedaljen nivå 1, om de genomför lopp 5 vill säga. Det ska bli jättekul att få dela ut de första medaljerna.


Strömstads Tidning - Torsdag 20 oktober
Idag kom Jenny Johanssons artikel om Lursjoggen i Strömstads Tidning. Många fina bilder och ett jättetrevligt reportage om joggen i söndags upptog nästan hela sidan 15 i tidningen. Tack  Jenny! Självklart är Jenny inbjuden att delta i kommande Lursjoggar. För er som inte har tillgång till tidningen kan ni gå in på Strömstads Tidnings hemsida på den här länken. På hemsidan finns det också fler bilder att titta på.


Lursjoggen lopp 3 - Söndag 16 oktober
Trots den sena tiden på året kom det glädjande nog 29 deltagare till loppet. En 30:e "deltagare" visade sig vara en mycket trevlig reporter från Strömstad Tidning! Hon intervjuade och fotade många deltagare. Ett reportage i tidningen kommer troligen på tisdag eller torsdag denna vecka.
Vädret var med oss med sol och ca 12 grader. Det var något blött i markerna men trots detta gjorde vinnaren Bengt Ohlsson en som vanlig en bra tid. Turid Johansson satte trots den tunga banan ett nytt banrekord, detta för tredje gången och Elin Andersson och Emma Johansen lyckades förbättra sin tid även denna gång. Därefter blev det bl a bananer, godis, kaffe mm samt dragning av vinnaren av det utlottade priset. Vinnare den här gången blev Björn Andrésen.
Tack alla ni som var medoch ett extra stort tack till Camilla Hansson som hjälpte till vid målgången.

Medaljerna klara - Tisdag 4 oktober
Nu är medaljerna klara. De blev så fina med Gubben och texten Lursjoggen på. Vem/vilka blir först med att fullfölja fem Lursjoggar och få medalj nivå 1? Spännande!

Beställning av medaljer - Onsdag 21 september
Medaljerna är beställda så nu är det bara att hoppas på det bästa. Medaljerna till Musselloppet och Torpjoggen som Nilssons gjort är jättefina, så vi tror att Lursjoggens medaljer blir minst lika fina. Förmodligen finare - det står ju Lursjoggen på dem. På tisdag den 4 oktober är de klara för avhämtning. Vem blir den förste att få medalj?

Korrektur till medaljer - Måndag 19 september
Idag kom korrekturet till medaljerna. Texten Lursjoggen och gubben har sammanförts snyggt på en rund yta så det kommer nog att bli tjusigt på medaljerna.


Lursjoggen Lopp 3, Lopp 4 och Lopp 5 blir den 16, 23 och 29 oktober 2011
Tre Lursjoggar är nu inplanerade i oktober. Start på Bröddevall 4 kl 10:00 på söndag 16 oktober, söndag 23 oktober och lördag 29 oktober. Detta innebär att det finns flera som kan komma att göra sin femte Lursjogg redan i år och bli bland de första som får medalj. Spännande!
Inbjudan mailas ut till alla som lämnat en mailadress. Även sms kommer att skickas ut med information om datumen. Sprid gärna inbjudan och muntlig information till alla som du tror kan vara intresserade.

Nummerlappar - Tisdag 23 augusti 2011
Nu slipper vi använda hemmagjord nummerlappar av papper. Idag har vi köpt in riktiga nummerlappar till Lursjoggen. Det är enkla vita med siffror i svart tryck. Materialet är tåligt och nummerlapparna går att använda flera gånger även om de blir blöta eller lite tillknölade. Nummerlapparna kommer från Neptron AB som trycker nummerlappar till många stora lopp. Det känns som att Lursjoggen har blivit ett steg proffsigare nu.

Medaljer - Måndag 22 augusti
Idag har vi fått klart med Hasse Nilssons Idrottspriser AB att de kommer att göra våra medaljer med Lursjoggenloggan på, d v s att både namnet Lursjoggen och gubben kommer med på medaljerna. Hasse Nilssons Idrottspriser är de som gjort medaljerna till bl a Musselloppet i Lysekil i två år. Vi håller tummarna för att det blir så bra som det låter.

SR P4 Väst - Tisdag 16 augusti 2011
Sveriges Radio P4 Väst sände idag ett kort inslag om Lursjoggen på de lokala nyheterna. Läs och lyssna på inslaget här. Det ska bli kul att se om fler känner sig inspirerade att delta i höst.

Lursjoggen lopp 2 - Onsdag 10 augusti 2011

Lopp 2 bjöd på två nya banrekord. Bengt Ohlsson, som sprang rätt denna gång, satte nytt banrekord med fantastiska 22:04 och förre rekordhållaren, Lars Olsson, förbättrade sin tid med 16 sekunder. Lars som dessutom fyllde 50 år hade fått starten i Lursjoggen i födelsedagspresent. Grattis Lars! Turid Johansson putsade sitt/damernas banrekord. Rekordet är nu 28:36. Snyggt! Bästa förbättring stod Emma Johansen och Elin Andersson för. De sprang hela sex minuter snabbare. Vilken prestation!
Utlottningspriset vanns av Stina Bäck.
Det blev också deltagarrekord med hela 28 glada deltagare och fem hundar.

Före loppet hade vi besök av SR P4 Väst's reporter Skoob Salihi, som intervjuade oss om Lursjoggen. Skoob är självklart inbjuden till de kommande loppen i oktober.

Lursjoggen lopp 1- Onsdag 3 augusti 2011

Premiär för Lursjoggen med hela 26 deltagare! Jättekul att så många kom och sprang, joggade och gick. Extra kul var att deltagarna representerade alla åldersgrupper. Även tre hundar deltog. Först i mål var Lars Olsson på herrsidan och Turid Johansson på damsidan. Tvåan Bengt Ohlsson sprang fel p g a otydlig banmarkering och är nu aspirant på banrekordet. Det utlottade priset vanns av Ylva Sarheim. Vädret var varmt och skönt, men precis när alla fikat, ätit banan eller godis kom de första regndropparna.

Banrekord, priser och medaljer 

Nya banan
Fem bästa tider 11,7 km
Herrar
Peter Gross              40:50
Erik Framme            43:02
Jim Lee                   43:23
Anders Ihrfors          44;05
Johan Hellman         44:19Damer
Rebecka Andersson   48:45
Elin Hognert             55:34
Annika Rehn             59:48
Paulina Stockholm    1.04:58
Turid Johansson      1.07:07

Fem bästa tider 5,9 km
Herrar
Peter Gross           20:12
Erik Framme         20:29
Anton Karlsson      21:28
John Kindslätt       21:31
Julian Eliasson      21:40

Damer
Rebecka Andersson  24:24
Lisa Lee                  26:14
Annika Rehn            26:44
Sofie Olsson            27:29
Elin Hognert            29:09Tio bästa tider "barnbanan"
Linus Framme            10:07
Herman Istad             10:11
Nellie Last                  10:13
Simon Öberg              10:24
Emil Carlén                10:30

Pris - Idealtidslopp:
Berit Hugoson
Maria Andersson
Bengt Ohlsson
Viktor Bäck

Utlottat pris har gått till:

2018
13 sep - Annika Rehn
13 sep - Stina Bäck
30 - Anton Olausson
30 aug - Amanda Tollesson
16 aug - Anton Olausson
2 aug - Joachim Tollesson
2 aug - Majken Sjölnader
19 juli - Tina Lidberg
19 juli - Nellie Norrman
5 juli - Jonatan Gebühr

2017
24 aug - Stefan Olofsson
10 aug - Viktor Bäck
27 juli - Anders Hagsköld Bäck
6 juli - Wilma Andrésen
29 juni - Joachim Tollesson

2016
28 juli - Erik Framme
21 juli - Nina Kann
14 juli - Joachim Tollesson

2015
30 juli - Ulla Ericson
23 juli - Ingrid Hagsköld
9 juli - Amanda Tollesso
n

2014
5 augusti -
29 juli - Joachim Tollesson
22 juli - Lars Olsson
15 juli - Bengt Ohlsson
8 juli - Amanda Tollesson
19 april - Berit Hugoson
15 april - Maria Tollesson
2013
31 juli - Turid Johansson
25 juli - Cajsa Löf
18 juli - Annicka Olsson
18 juli - Bengt Ohlsson
11 juli - Linda Andersson
4 juli - Emma Johansen
4 juli - Sofie Dahlquist
27 juni - Marianne Oversen
27 juni - Viktor Bäck
9 maj - Frida Johansson
2 maj - Carina Andersson
2 maj - Anette Gustavsson
2 maj - Maria Tollesson
2012
26 dec - Ingrid Hagsköld
8 aug - Lena Olausson
1 aug - Petra Johansson
25 juli - Alice Sandberg
18 juli - Daniel Christensson
18 juli - Ingegerd Grip
11 juli - Ronny Berntsson
04 juli
- Ylva Sarheim
16 maj - Turid Johansson
12 april - Rebecka Andersson

05 april - Annika Olsson
2011
29 okt - Lena Sarheim
23 okt - Helena Hagsköld Bäck
16 okt - Björn Andrésen

10 aug - Stina Bäck
03 aug - Ylva Sarheim


Musmatta Gubben
Bengt Ohlsson
Ronny Bertnsson
Ingrid Hagsköld
Turid Johansson
Pia Sarheim Olsson

Lursjoggenmugg
Martin Bäck
Björn Andrésen
Lars Olsson
Ingrid Hagsköld
Ronny Berntsson
Bengt Ohlssom
Turid Johansson
Pia Sarheim Olsson

Tröja - Lursjoggen
Ylva Sarheim
Marion Larsson
Viktor Bäck
Stina Bäck
Joachim Tollesson
Linda Bäck
Berit Hugoson
Martin Bäck
Björn Andrésen
Anders Hagsköld Bäck
Lars Olsson
Ingrid Hagsköld
Ronny Berntsson
Bengt Ohlsson
Turid Johansson
Pia Sarheim Olsson

Medalj i guld har tilldelats:
Amanda Tollesson
Maria Tollesson
Mats Hugoson
Marion Larsson
Albin Tollesson
Viktor Bäck
Stina Bäck
Joachim Tollesson
Ylva Sarheim
Linda Bäck
Martin Bäck
Berit Hugoson
Björn Andrésen
Anders Hagsköld Bäck
Lars Olsson
Emma Johansen
Ingrid Hagsköld
Bengt Ohlsson
Ronny Berntsson
Turid Johansson
Pia Sar
heim Olsson

Medalj i silver har tilldelats:
Hanna Norrman
Pontus Nord
Camilla Hansson
Anton Olausson
David Olsson
Thomas Rehn
Rickard Nordström
Helena Hagsköld Bäck
Amanda Tollesson
Annika Rehn
Anette Gustavsson
Aron Hugoson
Albin Tollesson
Mats Hugoson
Viktor Bäck
Lena Sarheim
Stina Bäck
Maria Tollesson
Marion Larsson
Joachim Tollesson
Linda Bäck
Martin Bäck
Inge Andrésen
Berti Hugoson
Björn Andrésen

Lars Olsson
Ylva Sarheim
Anders Hagsköld Bäck
Emma Johansen
Ingrid Hagsköld
Ronny Berntsson
Elin Andersson
Bengt Ohlsson

Pia Sarheim Olsson
Turid Johansson

Medalj i brons har tilldelats:
Colin Nicholson
Jim Lee
Henrik Pålsson
Markus Pålsson
Renée Andersson
Alfred Hagsköld Nord
Mattias Norrman
Meja Olausson
Henrik Vangenmo
Helen Norrman
Threse Nielsen
Louisa Nielsen
Rebecka Andersson
Ludvig Andersson
Erik Framme
Nellie Norrman
Wilma Andrésen
Eric Ljunglöf
Chrisitan Kann
Nina Kann
Felicia Josefsson
Hanna Norrman
Ulla Ericson
Noha Karl Eriksen
Klaus Eriksen
Petra Johansson
Jacob Bengtsson
Carina Andersson
Joakim Karlsson
Leif Lidberg
Anton Olausson
Maria Andersson
Maria Louise Tunang
Lisbeth Hansson
David Olsson
Camilla Hansson
Sofie Olsson
Ulla Bäck
Amanda Tollesson
Helena Hagsklöd Bäck
Thomas Rehn
Mariana Tronsén
Kjell Lind
Rickad Nordström Andrésen
Ylva Hagsköld
Pontus Nord
Hanna Johansen
Linda Andersson
Mats Nyman
Lina Hård
Wilma Johansson
Aron Hugoson
Anette Gustavsson
Mats Hugoson
Albin Tollesson

Annika Olsson
Olivia Tollesson
Victor Bäck
Stina Bäck
Cajsa Löf
Marion Larsson
Maria Tollesson
Martin Bäck
Joachim Tollesson
Ida Bäck
Linda Bäck
Katrin Törnqvist
Lena Sarheim
Berit Hugoson
Peter Törnqvist
Ingela Bäck
Anders Hagsköld Bäck
Ingrid Hagsköld

Inge Andrésen
Ronny Berntsson
Inger Olsson
Ingemar Olsson
Bengt Ohlsson
Lars Olsson
Turid Johansson
Pia Sarheim Olsson
Björn Andrésen
Norea Sarheim
Emma Johansen
Elin Andersson
Ylva Sarheim