Antal inlägg: 19

Namn: Not much happening here
Tidpunkt: 2022-03-07 12:30

Namn: K-G Nyström
Tidpunkt: 2013-06-25 07:31
Hej.
Välkomna på lördag. Undvik prata med mig för då kanske jag får er att hänga i hela dygnet. Att lufsa lugnt länge efter tävling är bara nyttigt enligt mig. Vi ses.

Namn: Eivind Svennar
Tidpunkt: 2013-05-29 20:37
Hei Monica og Tommy. Vi er stadig i huset vårt i Lur, og jeg er ofte ute og løper i området. Synd at det ikke har passet med Lursjoggen i mai, håper å få til et løp iløpet av sommeren. Jeg lurer på en ting: Oppe på Hästum er det alltid en sint gårdshund som "skäller"(heter det det på svesnk?) og glefser etter meg når jeg løper over der. Hva gjør dere med det når dere er ute på tur? Lursjoggen går jo over gårdsplassen der. Har løpt andre ruter for å unngå den ubehagelige hunden.
Eivind Svennar (den løpende norrbaggen på Ønsmyrarna)

Namn: Nell och gänget
Hemsida: http://hellberg-kling.se/worpress
Tidpunkt: 2013-04-22 16:08
Hej M & T

Det var roligt att träffa er igen och grattis till den snygga packlinen
Jag blev glad för pizzatallrikarna och Estrellahandduken. Vad ni har hunnit med många lopp, jösses. Ole ligger i lä

Fick mailet från Ole med nyheten om motionsloppet ni startat. Vilken toppen idé hoppas många nappar på det. Stod inget om stavar dock men jag förutsätter att även dem är gångbara på loppet

Sköt om er och spring fler lopp i våra krokar så är det möjligt att jag och barnen också hänger på Scaniamilen är i alla fall bokad men då har ni ju annat för er... Järnaloppet är väl en kandidat också för familjen om vi alla håller oss friska.

Kram på er // Nell och gänget

Namn: tomlac
Tidpunkt: 2011-12-06 09:06
Hej G
Sidan ser super ut! // T

Namn: Jon Otto
Tidpunkt: 2011-07-17 15:41
Det var hyggelig å hilse på dere i Bovallstrand forrige tirsdag. 8 km ble ganske langt i en krevende løype, så kanskje skulle jeg ha beholdt mitt opprinnelige startnummer og kun løpt 4. Elias gjorde det til gjengjeld svært bra. Dette var en imponerende hjemmeside med mange spennende mosjonsplaner. Selv er vi nå tilbake på Sri Lanka der vi er bosatt, men vi er i Sotenäs hver sommer, så kanskje sees vi på Kaprifoljoggen 2012. Beste hilsen Jon Otto

Namn: Team MoTo
Tidpunkt: 2011-06-29 17:59
Hej Anna!
Tråkigt att höra att du blev rädd för p-bot, det var naturligtvis inte alls meningen. Vi ville bara sprida något positivt och inspirera till god hälsa.

Vi önskar dig en trevlig sommar
Hälsningar
M & T

Namn: Anna
Tidpunkt: 2011-06-29 13:53
Roligt att ni har kul men lämna för helvete inte en lapp till på min bil så jag tvingas bli rädd för p-bot....!!!

Namn: Pelle
Hemsida: http://www.westpointdivers.se
Tidpunkt: 2011-05-06 10:58
Hej på er friskusar! Sån fin hemsida ni har! Kul att ni tittade förbi i vår tillfälliga butik. Snart börjar vi packa igen för att flytta in i det nybyggda dykcentret. Hoppas vi får se er snart så att vi kan göra trevliga dykutfärder på havet. Glad vår

Namn: stefan
Hemsida: http://www.rawsilkphotography.com
Tidpunkt: 2011-02-07 20:56
Hej pa Er sma hurtbullar!!

Hoppas vi far se er har i London snart!!

Stor kram fran Stefan, Camilla & lilla Betty....

S

Välkommen att skriva några rader i gästboken. Den är till för dig som vill dela dina tankar med andra, komma med synpunkter eller bara säga hej.

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S