Kyrksvängen

2013-08-31 15:21 | 0 kommentarer

Kyrksvängen som går på Fjälliden i Börje är ett av de mindre lokala lopp som är så himla trevliga att vara med på. Vi valde att springa 5 km med tanke på morgondagen och tur var nog det. Andra delen av banan som gick i skogen var rätt kuperad med många backar. Så med tanke på Tommys skadade baklår och mina krampande vader var det tur att vi inte skulle springa längre.
Väl i mål fick alla en minnesgåva, saft, vatten och godis. Sen var det bara att ta sig till serveringen där kyrkan bjöd på kaffe, hembakade bullar och kakor. Börje SK hade också en stor utlottning på startnummer med många fina priser. Vi kom hem med en knallorange mössa. Precis när prisutdelningen närmade sig slutet kom regnet. När vi sen åkte hem var det som om himlen öppnat sig. Regnet slutade precis när vi svängde in mot Sumpan. Bra timing eller hur?
Poäng: 22


Hälsoloppet

2013-08-28 15:20 | 0 kommentarer

Fint väder och över 400 som startade. Trevligt och gemytligt som vanligt. Tyvärr sträckte Tommy sig på upploppet och jag med mina krampande vader gjorde mitt sämsta Hälsolopp. Banan är trevlig och ganska lättsprungen, men det hjälpte inte idag.
Tyvärr hade de dragit in plaketten i år - riktigt dåligt. Den delades bara till barn, men vem är väl inte det mesta barnet när det gäller medaljer om inte jag? Detta måste jag bara klaga på!!
Martin Lidberg var med som speaker och delade ut priser. Det var ett trevligt inslag. Han gjorde det bra och gav verkligen ett trevligt intryck.
Utlottningen på startnummer var riktigt bra. Så många fina priser! Tommy vann en korg med massor med kosttillskott - superbra!
Poäng: 20
Ingen medalj - inga bra poäng!


ITU World Triatholn

2013-08-25 20:49

Kom till växlingsområdet väldigt tidigt och kunde då välja ett ytterplats för cykeln. Det visade sig att det blev totalt knökfullt! Språkade med en trevlig smålänning som jag slog följe med till simningen. Det var gott om plats i vattnet så jag kunde simma i min takt frånsett några bröstsimmare som tyvärr tar stor bredd i vattnet och på det viset blir svåra att passera. Kom i mål på 33 minuter/1500 meter och är nöjd. Tog det väldigt försiktigt i cyklingen men lyckades ändå vurpa strax före backen upp till Västerbron på Söder Mälarstrand på det andra av tre varv. Skrapade upp benet men cykeln höll som tur var. Löpte lite tungt men gick i mål på 56 minuter så jag var helt nöjd. Mötte Julia, min brorsdotter som genomförde sprintdistansen! Hon är jätteduktig och fick en finfin tid! Lite snålt i mål eftersom dom inte hade vatten eller något tilltugg! Det är risk för "elefantias" på alla stora populära lopp med alldeles för många deltagare, höga priser och lite tillbaka till de tävlande. I övrigt en mycket välarrangerad tävling. Nästa år blir det en halv IM! Det är 2014 års mål.


Midnattsloppet

2013-08-17 11:24 | 0 kommentarer

Midnattsloppet kändes faktiskt lite mer "avslaget" i år även om mysfaktor var hög som vanligt. Det var mindre publik än vanligt och de omdragningar de gjort av banan var inte till det bättre. Även underhållningen längs banan var sämre och Nike-stationen var bara för mycket. Det var den i och för sig förra året också. Nu låter vi som riktiga kverulanter, men sammantaget är det ändå ett superlopp som vi kommer att göra om och om igen. Eventuellt testar vi Helsingfors nästa år.
Den neongröna tröjan kommer att bli en favorit.
Poäng: 24


Stockholm Ultra Marathon

2013-08-04 20:56 | 0 kommentarer

Vi genomförde!!!!
Vad underbart det känns nu så här efteråt att faktiskt ha deltagit och genomfört Stockholms första Ultra Maratahon. Den fina medlajen och finisher-tröjan gläds vi verklign åt.
Loppet i sig var en fullträff. Allt fungerade bra, var välordnat, trevligt och hur kul som helst. Nu några dagar senare börjar nämligen tankarna "aldrig mer", "nu lägger jag av med sådant här" o s v tona bort, så då är det lättare att säga "hur kul som helst". Värmen underlättade förstås inte, men den del av banan som gick på Hundudden förbi Djurkyrkogården var lummig och sval. Det var också den finaste delen av banan. Publik och funktionärer hejade på längs nästan hela banan och man var aldrig ensam på varven. Det är just det här som är charmen med varvlopp. Vi kan nu också jämföra hur det känns att springa på varvbana som är ca 1200 m med en som är 7900 m. Vilket känns bäst? Ja, det beror på vem av oss man frågar, för här har vi delade meningar.
Väl i mål bjöds det på varm mat, vatten och kaffe. Tänk att det kunde smaka så bra i värmen
Poäng: 25

«augusti 2013»
måntisonstorfrelörsön
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Arkiv
2014
2013
 •    December
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2012
  2011
  2010