Välkommen till Team MoTo:s hemsida

Cykel Tommy    Dykare fotar    Saucony    Squash i Ör    Kossa 1   Alla hjärtans dag

MoTo-aktuellt

Hösten har varit underbar och tiden i Bohuslän har bara flugit iväg.

Årets upplaga av Lurs backyrad Ultra förlöpte bra och reportaget på SVT Sportnytt var väldigt trevligt. Arbetet med Lurs backyard Ultra den 11 juli 2020 är nu i full gång och vi har precis lagt ut inbjudan på hemsidan. Anmälan öppnar den 1 november. Vi hoppas att många av er Lursjoggare vill vara med på LBU 2020. Se Inbjudan här och läs mer om LBU på http://www.teamet.se/Lurs-Ultra.

Även fyra Lursjoggar har passerat under sommaren och sammantaget har nu Lursjoggen arrangerats 52 gånger. Vem trodde det när vi drog igång 2011?  Lursjoggen kommer tillbaka igen 2020 och inbjudan kommer att skickas ut och finnas här på hemsidan. Tyvärr är det några mailadresser som inte fungerar, så om du tillhör, eller vet någon, som inte har fått någon information eller inbjudan i år och som borde ha fått det - hör av dig. 

För vår del väntar nu några roliga lopp på östkusten och där kommer vi även att köra igång vår löpargrupp Kombo och Militär Träning igen.

Vi har en del ICE POWER-produkter kvar efter Lurs backyrad till backyardpris. Så hör av dig om du behöver något.

Ice Power "Den ursprungliga smärtlindraren  från Finland" är mycket bra produkter och vi hoppas att fler ska upptäcka det. Vi har själva använt produkterna i flera år. Anledningen till att vi började sälja Ice Power beror på att de är svåra att får tag på. Så vad gör man?   Man blir återförsäljare. Produkterna kommer att finnas där vi finns i olika sammanhang.
För mer information se här.

Mo & To

(2019-09-30)             

Monica Bonaire     Tommy Bonaire

 

Team MoTo startades av Monica och Tommy från Sundbyberg i samband med Parloppet 2009.

Vi är två sextio-plussare som trivs med att vara ute och röra på oss. Vi är inga elitmotionärer och heller inte tävlingsinriktade, men vi försöker hålla oss igång och samtidigt ha roligt.

Tanken med hemsidan är att inspirera fler att vara ute och motionera och delta i några av alla de trevliga motionslopp som finns i hela landet.

Här på hemsidan hittar du lite om våra planer för året, vad som är aktuellt just nu, en sida med länkar och lite annat smått och gott.

 
Monica och Tommy

Besökare idag: 0
Denna månad: 50
Totalt: 18058