Välkommen till Team MoTo:s hemsida

Cykel Tommy    Dykare fotar    Saucony    Squash i Ör    Kossa 1   Alla hjärtans dag

MoTo-aktuellt

Vintern närmar sig och så gör även julen. Än så länge har vi kunnat njuta av en fin höst, men nu kommer kylan. Det blir färre lopp att delta i, men viktigt är att hålla igång löpningen ändå. Man blir varm när man spinger så det viktiga är att ta sig över olustkänslan innan man kommit igång.

Arbetet med Lurs backyard Ultra går nu in i nästa fas. Loppet är fulltecknat och flera har redan satt upp sig på reservlistan. Det känns naturligtvis jättekul att så många vill komma till Lur och springa, men alltid trist att behöva säga nej till några. Se mer informationpå: http://www.teamet.se/Lurs-Ultra.  

För vår egen del ser vi fram emot starten av träningen med TSM Running den 2 december, där vi båda kommer att vara ledare även denna säsong 2018/2019.

Under nästa kommer år kommer Lursjoggen troligen att utvecklas med något som vi kallar Lursjoggen på turné. Det innbär att vi lägger till någon annan form av lopp alt byter ut något av de ordinarie loppen mot något nytt. Riktigt vad det blir är inte klart än, men förhoppningsvis ska det bli något som blir extra kul.

Vi har utökat vårt sortiment av ICE POWER-produkter, så hör bara av dig om du behöver något.
Ice Power "Den ursprungliga smärtlindraren  från Finland" är mycket bra produkter och vi hoppas att fler ska upptäcka det. Vi har själva använt produkterna i flera år. Anledningen till att vi började sälja Ice Power beror på att de är svåra att får tag på. Så vad gör man?   Man blir återförsäljare. Produkterna kommer att finnas där vi finns i olika sammanhang.
För mer information se här.

Mo & To

(2018-11-21)             

Monica Bonaire     Tommy Bonaire

 

Team MoTo startades av Monica och Tommy från Sundbyberg i samband med Parloppet 2009.

Vi är två sextio-plussare som trivs med att vara ute och röra på oss. Vi är inga elitmotionärer och heller inte tävlingsinriktade, men vi försöker hålla oss igång och samtidigt ha roligt.

Tanken med hemsidan är att inspirera fler att vara ute och motionera och delta i några av alla de trevliga motionslopp som finns i hela landet.

Här på hemsidan hittar du lite om våra planer för året, vad som är aktuellt just nu, en sida med länkar och lite annat smått och gott.

 
Monica och Tommy

Besökare idag: 4
Denna månad: 37
Totalt: 16614