Välkommen till Team MoTo:s hemsida

Cykel Tommy    Dykare fotar    Saucony    Squash i Ör    Kossa 1   Alla hjärtans dag

MoTo-aktuellt

Äntligen är sommaren här och pandemins våta filt som legat över oss så länge börjar lätta.

Restriktionerna är dock inte helt borta än vilket gjort att vi tvingats ställa in Lurs backyard Ultra även i år. Det känns surt, men det var inte möjligt att arrangera loppet säkert.

Men när det gäller Lursjoggen är det nu fullt möjligt, så vi håller på att planera för den. Vi har inte beslutat några datum än, men kommer att starta upp lite försiktigt i juli med att endast köra den korta banan. Om det känna bra och fungerar lägger vi sen till även den långa banan i augusti. Inbjudan kommer att skickas ut till alla tidigare deltagare så fort vi är klara med all planering.

Mer information om Lursjoggen kommer här på hemsidan och information om Lurs backyard Ultra finns på http://www.teamet.se/Lurs-Ultra.

Vi har köpt in en del ICE POWER-produkter som vi forsätter att sälja till det låga backyardpris. Så hör av dig om du behöver något.

Ice Power "Den ursprungliga smärtlindraren  från Finland" är mycket bra produkter och vi hoppas att fler ska upptäcka det. Vi har själva använt produkterna i flera år. Anledningen till att vi började sälja Ice Power beror på att de är svåra att får tag på. Så vad gör man?   Man blir återförsäljare. Produkterna kommer att finnas där vi finns i olika sammanhang.
För mer information se här.

Mo & To

(2021-06-04)             

Monica Bonaire     Tommy Bonaire

 

Team MoTo startades av Monica och Tommy från Sundbyberg i samband med Parloppet 2009.

Vi är två sextio-plussare som trivs med att vara ute och röra på oss. Vi är inga elitmotionärer och heller inte tävlingsinriktade, men vi försöker hålla oss igång och samtidigt ha roligt.

Tanken med hemsidan är att inspirera fler att vara ute och motionera och delta i några av alla de trevliga motionslopp som finns i hela landet.

Här på hemsidan hittar du lite om våra planer för året, vad som är aktuellt just nu, en sida med länkar och lite annat smått och gott.

 
Monica och Tommy

Besökare idag: 0
Denna månad: 57
Totalt: 19451