Välkommen till Team MoTo:s hemsida

Cykel Tommy    Dykare fotar    Saucony    Squash i Ör    Kossa 1   Alla hjärtans dag

MoTo-aktuellt

Nytt år, nya möjligheter, skrev jag för inte så länge sedan. Världen just nu ser dock lite annorlunda ut än vad jag tror någon av oss har kunnat föreställa oss. I nuläget vet vi faktiskt inte om vi kommer att kunna genomföra några Lursjoggen eller den sjätte upplagan av Lurs backyard Ultra den 11 juli 2020. Vi får helt enkelt avvakta och se. Beslut om Lurs backyard Ultra kommer vi att behöva ta i slutet på maj och Lursjoggen lite längre fram.

Men vi ger inte upp förrän vi absolut måste. Information om LBU 2020 finns i Inbjudan här och på http://www.teamet.se/Lurs-Ultra.

Vi har köpt in en del ICE POWER-produkter som vi forsätter att sälja till det låga backyardpris. Så hör av dig om du behöver något.

Ice Power "Den ursprungliga smärtlindraren  från Finland" är mycket bra produkter och vi hoppas att fler ska upptäcka det. Vi har själva använt produkterna i flera år. Anledningen till att vi började sälja Ice Power beror på att de är svåra att får tag på. Så vad gör man?   Man blir återförsäljare. Produkterna kommer att finnas där vi finns i olika sammanhang.
För mer information se här.

Mo & To

(2020-04-22)             

Monica Bonaire     Tommy Bonaire

 

Team MoTo startades av Monica och Tommy från Sundbyberg i samband med Parloppet 2009.

Vi är två sextio-plussare som trivs med att vara ute och röra på oss. Vi är inga elitmotionärer och heller inte tävlingsinriktade, men vi försöker hålla oss igång och samtidigt ha roligt.

Tanken med hemsidan är att inspirera fler att vara ute och motionera och delta i några av alla de trevliga motionslopp som finns i hela landet.

Här på hemsidan hittar du lite om våra planer för året, vad som är aktuellt just nu, en sida med länkar och lite annat smått och gott.

 
Monica och Tommy

Besökare idag: 1
Denna månad: 59
Totalt: 18523